Pamoja Mission zoekt naar sponsors en ‘fans’.
Hier zijn 5 goede redenen waarom je ons zou steunen…

Giften aan Pamoja Mission zijn fiscaal aftrekbaar. Elke gift groter of gelijk aan € 40 (cumuleerbaar op 1 jaar) geeft recht op een belastingvermindering van 45% van het bedrag van uw gift. U ontvangt automatisch een fiscaal attest in de loop van het eerste trimester van het volgende jaar.

Hoe kan jij sponsoren? Wat kan jij doen? 

  • Door 10 euro per maand op rekeningnummer BE77 7350 4218 1042 zorg jij er voor dat Pamoja Mission Africa een extra kind kan opnemen in de groep en dat het naar school kan blijven gaan.
  • De opbrengsten van een feest, geboorte, concert of iets dergelijks schenken. Als je de giften fiscaal aftrekbaar wil, dan moeten de mensen rechtstreeks op onze rekening storten. Laat ons iets weten, dan zorgen we voor ‘merchandising’ (folders, onderleggers, kaartjes…).
  • Mee komen genieten van de activiteiten die wij organiseren, en eventueel een handje helpen.
  • Onze communicatie steunen en delen op Facebook of volgen via www.pamojamission.be

Wil jij graag een goed doel steunen?
Vraag ons naar een ‘dedicated’ project waarvoor jij geld kan inzamelen met je vereniging, school, bedrijf e.d.

We hebben nu reeds verschillende sponsors. Zij ondersteunen projecten in Kenia rechtstreeks met een som geld die ze kunnen missen.

  • Ondernemingen en particulieren die ons een eenmalige gift bezorgen voor een specifiek project (landbouwgrond, aansluiting op elektriciteitsnet, watervoorziening, zonnepanelen…)
  • Ondernemingen en particulieren die ons structureel sponsoren met 10 euro per maand (of veelvoud)

In december 2017 dienden we een dossier in bij de minister van Financiën zodat giften fiscaal aftrekbaar zijn. In maart 2019 kregen we het nieuws dat ons dossier is goedgekeurd. Bloed, zweet en tranen zijn het allemaal waard geweest. Onze sponsors, jullie dus, kunnen hun giften dus bijna voor de helft terugtrekken, of je kan natuurlijk meer sponsoren, ieder naar eigen vermogen. Je krijgt automatisch een attest van ons toegestuurd.

Bedankt aan onze fans!!