Voor de vierde keer organiseert Pamoja mission vzw een eindejaarsactie. We verkopen bier en chilisaus met een goeie reden…  Nu al overtuigd? Hier kan je meteen naar het bestelformulier.

Wat doen we met de opbrengst van jouw bestelling? Er heerst vandaag hongersnood in Kenia. Met de actie van dit jaar gaan we terug naar onze LEVENSBELANGRIJKE kernactiviteit: de meest kwetsbare gezinnen helpen met een basisvoorziening in eten. 

Lees hier waarom onze bieractie zooo belangrijk is.

 

Dit jaar bieden we de volgende mogelijkheden aan. 

  • Je kan Pamoja Blond bestellen per fles (75cl). Je steunt voor 10€. 
  • Je kan een volle doos Pamoje Blond bestellen (6 flessen van 75cl). Je steunt voor 60€. 
  • Je kan een cadeauverpakking bestellen met 3 flessen bier. Je vindt in elk pakket een Brut aperitiefbier, een X-mas Spicy bruin bier en natuurlijk onze eigen Pamoja Blond. Je steunt voor 33€.

Nieuw! Dit jaar bieden we ook een flesje chilisaus aan. 
Dit jaar zou een nieuw lid onze Raad van bestuur vervoegen. Lander Segers ondersteunde ons al jaren en wilde graag meedenken en meewerken. Deze zomer sloeg echter het noodlot toe. Hij overleed onderweg naar Compostela. Lander maakte chilisaus en verkocht die reeds voor het goede doel. Een traditie die wij willen verderzetten. Je vindt op het bestelformulier een flesje van 200ml voor 10 euro. De saus is gemaakt van de lekkere en straffe Habanero, met een ruggengraat van appelaroma’s. De saus is makkelijk enkele maanden houdbaar in de koelkast.

Meer info over de bieren.
We gingen in zee met Brouwerij De Vlier en maakten samen de volgende bieren.
‘Pamoja Blond 2022’ is een sterk blond bier van 8,5%.
De lichte bitterheid doet je snakken naar de volgende slok. Een zacht aroma geeft ons bier een fris zonnig Keniaans kantje. Dit bier bestaat uit gerstemout, tarwe en haver. Het heeft een specifiek hoppig aroma en afdronk. Met smaakevolutie, niet gefilterd en ongepasteuriseerd.

Eén fles ‘Pamoja Blond’ van 75cl kost 10€.

‘Brut’ van Brouwerij De Vlier is een aperitiefbier van 8%. Ideaal voor gelegenheden die om bubbels vragen. Een bier met mooie frisse zuren door een complex gistingsproces. De hergisting met champagnegist zorgt voor een sterke koolzuurparel en een volle smaak.
‘X-mas Spicy’ van Brouwerij De Vlier is een bruin bier van 8%. Dit donkere bier van hoge gisting wordt met speciale mouten bereid zodat men toetsen van koffie en chocolade waarneemt, en aangevuld met een speculaas-kruidenmengsel. Het bier brengt je onmiddellijk in kerststemming. 

Eén pakket ‘Pamoja Blond+Brut+X-Mas-Spicy’ kost 33€

Hier kan je je bestelling plaatsen

Op het bestelformulier kan je aanduiden of je komt afhalen of aan huis wil laten leveren. Bij het insturen van de bestelling, krijg je bij de bevestiging een betaalverzoek.